Архів за: 21.09.2023

Рада ухвалила 99,9% законопроєктів, які вимагає ЄС для початку перемовин про вступ України

Станом на четвер, 21 вересня, Верховна Рада ухвалила 99,9% законопроєктів, яких вимагав Європейський Союз для початку перемовин про вступ України до блоку.

Опубліковано в категорії: Захист і підтримка України | Прокоментуй!

Володимир Зеленський від імені українського народу отримав премію Atlantic Council Global Citizen Awards

У Нью-Йорку Президент України Володимир Зеленський узяв участь у врученні премії Atlantic Council Global Citizen Awards, якою відзначають видатних людей, котрі роблять внесок у покращення світу.

Опубліковано в категорії: Захист і підтримка України | Позначки: | 1 коментар

Знищено 36 крилатих ракет із 43

Уночі 21 вересня 2023 року близько 3:40 російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55.

Опубліковано в категорії: Захист і підтримка України | Прокоментуй!

Написання назв «російська федерація»

Зважаючи на героїчну боротьбу Українського народу за Незалежність Української Держави, взявши до уваги звернення в соціальних мережах Віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук про написання назви країни-агресора з малої букви, Національна комісія зі стандартів … Продовження

Опубліковано в категорії: Українська мова | Прокоментуй!

№ 251 газети «Світ-інфо»

У світ вийшов 251-й номер Чернігівської обласної газети «Світ-інфо» Газета продовжує хроніку війни, що друкується вже другий рік. Як завжди, в газеті значне місце займають теми історії. Про це публікації «Хто саме офіційно ліквідував козацький стан в Україні: декрет Леніна … Продовження

Опубліковано в категорії: ЗМІ | Позначки: | Прокоментуй!