Архів за: 26.10.2024

У гонитві за щастям…

Досить цікаві співпадіння трапилися у моєму житті. Книгу Валентини Михайленко «Божевільні витівки» отримала в День жіночого щастя 18 жовтня. Сьогодні, 26 жовтня, блукаючи по Чернігову, в квітковому магазині надибала на квітку з однойменною назвою. А, їдучи додому не досить близькою … Продовження

Опубліковано в категорії: На Чернігівщині | Позначки: , | Прокоментуй!

Збито 44 БпЛА

У ніч на 26 жовтня 2024 року (із 19:00 25 жовтня) противник атакує Україну ракетами різних типів, ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невстановленого типу. Радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід 98-ти засобів повітряного нападу противника:

Опубліковано в категорії: Захист і підтримка України | Прокоментуй!

Оперативна інформація

Впродовж минулої доби попередньо втрат та поранень серед цивільного населення не зафіксовано. Російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської, Сумської та частини Харківської областей. Всього протягом минулої доби, 25.10.2024 року, нараховано 117 обстрілів (350 вибухів) із різних видів озброєння.

Опубліковано в категорії: Захист і підтримка України, На Чернігівщині | Прокоментуй!

Один з прикладів самовідданого служіння Українському народові

26 жовтня 1938 року Прем’єр-міністром уряду Підкарпатської Русі (Карпатської України) став Августин Волошин.

Опубліковано в категорії: Захист і підтримка України, Новини земляцьких об'єднань за кордоном | Позначки: , | Прокоментуй!