Кращі проєкти з підвищення обороноздатності України отримають 35 тисяч доларів США

Державний концерн «Укроборонпром» та Ukranian Startup Fund спільно з Урядом реалізовують програму грантової підтримки проєктів подвійного призначення, які сприятимуть підвищенню обороноздатності країни та її швидкій післявоєнній відбудові. Сума гранту складає до $35 000 доларів США. Йдеться, передусім, про індустрії оборони, інфраструктурної відбудови, кібербезпеки тощо.

Чому це важливо?

Щодня до Концерну надходять запити від науковців та стартаперів, які пропонують на розгляд свої розробки. Винаходи, які потенційно можуть посилити Збройні Cили України та дати поштовх до розвитку інноваційних технологій. Саме для цього Укроборонпром та USF уклали Меморандум про співпрацю.

Наразі триває прийом заявок на участь у програмі, а також набір експертів для їх оцінювання в галузях оборони та інфрастуктурної відбудови.

Тож ми пропонуємо тим, хто має досвід роботи в вищезазначених індустріях та шукає можливості для втілення своїх ідей, долучитися до цієї програми. Заявки від учасників приймаються на постійній основі за посиланням: https://cutt.ly/KJksODk

Потрапити ж до команди експертів можна, заповнивши анкету на сайті Фонду: https://portal.usf.com.ua/apply-as-an-expert

Долучайтеся! З ініціативи кожного українця складається наш непростий, але впевнений шлях до перемоги.

За повідомленням Державного концерну «Укроборонпром»

Опубліковано у Інше. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.