Військовим передали чергову партію допомоги

Сьогодні ми всі — солдати нашої країни: хто в тилу, хто на лінії фронту. Але кожен намагається зробити все, що можна, щоб наша Батьківщина якнайшвидше перемогла.

Вже неодноразово відгукуються на прохання про поміч нашим землякам, які наразі обороняють кордони держави, президент Київської торгово-промислової палати, голова Новгород-Сіверського відділення Товариства «Чернігівське земляцтво» Микола Засульський, який зі своєю заступницею Галиною Коктою вручили воїнам засоби радіоелектронної боротьби.

Такі засоби необхідні для захисту бронетехніки, особового складу, автомобілів евакуації та логістики від російських дронів. Вони створюють купол над позиціями та захищають військових від БПЛА.

Директор державного ліцею імені Костянтина Ушинського спільно зі своїм колективом передали військовим маскувальні сітки.

Низько вклоняємося кожному, хто знаходить час і плете сітки, які зараз дуже потрібні у великій кількості.

Також ВО «Хатина Добра» спільно з керівником БФ «Серце до серця» Леонідом Соколовим надали бійцям аптечки, ліки, перев’язувальні матеріали, що завжди необхідні та допоможуть у порятунку життя.

Дякуємо за те, що ви не стоїте осторонь проблем наших військових. Разом ми сильні!



Сергій СЕРГІЄНКО

Опубліковано у Захист і підтримка України | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.