Разом до Перемоги!

Вже третій рік триває широкомасштабна російська агресія проти України. Ворог нещадно нищить нашу українську землю. З першого дня вторгнення потерпає від навали рідна Чернігівщина. Особливо прикордоння.

Гідну відсіч окупантам дають Збройні Сили України. Тримаються і працюють цивільні, як би складно та важко не було жити під постійними обстрілами. В цих умовах підтримка земляків є надзвичайно необхідною і важливою.

З початку повномасштабного вторгнення Новгород-Сіверське відділення на чолі з Миколою Засульським – президентом Київської торгово-промислової палати, надають велику гуманітарну допомогу захисникам і землякам. Про це вже повідомлялося на земляцькому сайті.

Зокрема делегація, до складу якої входили Микола Васильович Засульський, Володимир Адольфович Коляденко, Леонід Георгійович Соколов, Галина Іванівна Кокта та Геннадій Миколайович Сажин, здійснила благодійний візит до Новгород-Сіверського району Чернігівської області.

Під час візиту надано допомогу, спрямовану на підтримку жителів Новгород-Сіверського району та українських військових, які захищають кордон України.

Ця допомога вкрай необхідна у зв’язку з тим, що багато сімей, які проживають у сірій зоні, досі потребують завозу продуктів харчування, медикаментів та інших товарів першої необхідності. Регулярні обстріли рашистами автомобілів з гуманітарною допомогою роблять цю доставку майже неможливою.

Передані військовим підрозділам дві станції радіоелектронної боротьби допоможуть вистояти в цій боротьбі та забезпечити безпеку мирних жителів.

Багатодітним сім’ям передано одяг, ковдри, солодощі та предмети побуту. Ця допомога має на меті полегшити життя цих сімей, які постраждали внаслідок війни.

Важливу роль у наданні допомоги жителям Новгород-Сіверського району відіграли члени Київської торгово-промислової палати. Зокрема, компанія «ТК-Домашній Текстиль» надала двом сім’ям, які виховують 11 дітей, речі на суму 100 тисяс гривень. Ця допомога має особливе значення, адже всі речі були пошиті індивідуально для кожної дитини згідно з її розміром. До комплектів одягу входили куртки, штани, плаття, светри та інші необхідні речі. Також сім’ї отримали подушки та ковдри. Благодійний фонд «Громадяни» подарував продуктові набори, шоколад, кондитерські вироби та воду.

Мешканцям, які евакуювалися з сірої зони до центру, було передано дві тонни одягу. 5-тонну вантажівку для перевезення гуманітарної допомоги надала група логістичних компаній «Zammler».

Компанія «Еквітестлаб» та найбільший столичний виробник хліба, компанія «Київхліб», подарували солодкі подарунки дітям з багатодітних родин.

Від благодійного фонду «Від серця до серця» Новгород-Сіверській лікарні передано необхідні медикаменти на суму 100 тисяч гривень, які мають допомогти лікарні забезпечити своїх пацієнтів якісною медичною допомогою.

Із-за кордону, зокрема з Італії, отримали допомогу у вигляді одягу, зібраного та переданого Аллою Ромашко.

Продовжується і співпраця з колективом місцевої газети «Сіверський
край», яка на своїх шпальтах висвітлює актуальні події.

Крім того, завершується реалізація проєкту, завдяки якому 7 дітей з Новгород-Сіверського району матимуть можливість відпочити в реабілітаційному центрі в Закарпатті. Загальна сума коштів склала 245 тисяч гривень.

Щира подяка всім, хто не залишається байдужим і долучається до надання допомоги. Разом ми велика сила і наближаємо нашу Перемоги!



Олександр НАРІЖНИЙ

Опубліковано у Захист і підтримка України, На Чернігівщині, У відділенях | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.