Перша сходинка, яка веде молодих людей до професійного життя

Урочисте вручення дипломів випускникам Школи молодого українського дипломата Навчально-наукового інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка відбулось в Українська асоціація зовнішньої політики (УАЗП) – генерального партнера Школи, за участі Надзвичайного і Повноважного Посла, виконавчого директора УАЗП Валерія Івановича
Цибуха та співзасновниці і очільниці Школи, члена УАЗП, к.е.н. Наталії Рилач.

Цінним подарунком для кожного з присутніх стала автобіографічна книга Президента УАЗП, Надзвичайного і Повноважного Посла Володимира Дмитровича Хандогія «Дипломатичні сюжети. Невигадані історії карʼєрного дипломата».

В ході спілкування з випускниками Школи Валерій Цибух розповів про історію дипломатичних відносин України, яка сягає глибини віків, про дипломатичну службу з часів відновлення незалежності, а також про сучасну дипломатію воєнного часу. Пан Посол наголосив також на важливості використання інструментів публічної дипломатії, окреслив проблеми та наслідки повномасштабного вторгнення,
екоциду, повоєнного відновлення держави.

Відомий дипломат побажав випускникам успіхів на обраному шляху, досягнення всіх цілей і перемоги!

Керівник Школи молодого українського дипломата, пані Наталія Рилач висловила вдячність Українській асоціації зовнішньої політики, високоповажним дипломатам за підтримку молодих людей, поради та досвід, а також всім партнерам, викладачам і спікерам курсу.

Крім того, були підведені підсумки начального курсу, наголошено на важливості отримання вищої освіти з обраної спеціальності, були відмічені найактивніші учасники.

Цікавим і надзвичайно приємним було почути відгуки та враження від випускників Школи!

Дипломи Школи є певною сходинкою, яка веде молодих людей до професійного життя. Знання та навички, які отримали наші учасники, навчаючись на курсі, обовʼязково стануть їм у пригоді, а знайомства, нові друзі та коло спілкування залишаться з ними надовго.

Бажаємо випускникам здійснення всіх мрій і задумів в мирній Україні!



Наталія РИЛАЧ

Фото: Анна ФІАЛКОВСЬКА, Медіацентр ГДІП

Опубліковано у В громадських організаціях. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.