Герої не вмирають

У Чернігові відбувся пам’ятний захід до 10-ї річниці загибелі Героя України Олега Міхнюка

Активіст Революції Гідності, учасник АТО, Олег Міхнюк, загинув 20 серпня 2014 року біля Новосвітлівки Луганської області.  Він був у числі перших, хто став на захист України в ті часи.

Вшанувати пам’ять Героя України біля меморіальної дошки, встановленої на його честь в Чернігові, зібралися представники органів влади, військові, ветерани-афганці та громадськість.

Серед учасників — заступник голови облдержадміністрації Іван Ващенко та народний депутат України Олег Семінський.

Присутні вшанували пам’ять загиблого Героя-земляка хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу.

Продовжилися урочистості в Музеї війни в Афганістані, який розташований у приміщенні Чернігівської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

Адже, з поміж іншого, Олег Міхнюк був і воїном-афганцем та заступником голови Української Спілки ветеранів Афганістану.

Учасники зібрання мали можливість відвідати фотовиставку та поспілкуватися.

«Олег Міхнюк – особистість, яка показує спадковість поколінь. Дійсно ми говоримо про подвиг тих людей, які виконували в Афганістані свій обов’язок і про тих, хто зараз це робить в Україні. Про тих, хто готовий служити своєму народові незважаючи на вік та обставини», – наголосив Іван Ващенко.

Принагідно, Станіслав Віхров, заступник голови Чернігівського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) вручив почесні відзнаки за особистий внесок у розвиток ветеранського руху, військово-патріотичне виховання молоді, вирішення соціальних проблем ветеранів Афганістану.

За повідомленням Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Опубліковано у Видатні земляки, Вшанування пам'яті, Герої не вмирають, На Чернігівщині. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.