Сьогодні – День пам‘яті захисників України

Шановні співвітчизники!

Сьогодні, 10-та річниця кровопролитних боїв за Іловайськ. День, коли ми згадуємо всіх захисників і захисниць України полеглих у війні з росією.

Іловайськ – це не лише трагічна подія в історії України, а й сторінка української незламності, це чин і подвиг українських військових. Пам’ятаймо, що попри втрати та обман ворога, наші воїни не здалися, а продовжили прорив із пастки та боротьбу.

Цей день завжди нагадуватиме нам про підступність та віроломність російського агресора, про те, що будь-які переговори із терористами та вбивцями є смертельно небезпечною справою, і що довіряти їм не можна.

Дякую українським матерям та батькам за їхніх дітей, які віддали свої життя за незалежність України, свободу всього українського народу.

Ваші діти – справжні герої, їхній подвиг не марний і закарбований в пам’яті нашого народу навічно.

Вічна пам’ять і слава українським захисникам і захисницям полеглим у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!

Ми переможемо!

Слава Україні!
Героям слава!

Олександр СИРСЬКИЙ, генерал, Головнокомандувач Збройних Сил України

Читайте також:

«Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України»

Опубліковано у Вшанування пам'яті, Герої не вмирають, Захист і підтримка України. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.