«Ситуація важка», – у Z-каналах паніка через висадку десанту ЗСУ у тилу армії РФ на Курщині

Російські провоєнні паблики пишуть про погіршення ситуації для військ РФ у районі села Веселе Глушківського району Курської області.

У Z-каналах наростає паніка через успіхи української армії в районі третього прориву кордону Росії в Курській області. До вечора суботи російський провоєнний паблік «Два майори» пише про важку ситуацію для військ РФ у населеному пункті Веселе Глушківського району.

Повідомляється, що українська армія закріплюється у цьому селі. Крім цього, ЗСУ висаджують десант у населеному пункті Новий Шлях.

«Идут бои в Веселом, противник закрепляется. Технику ВСУ тащат в н.п. Новый Путь, высаживают десант и убывают назад. Информация на уточнении. Нашими контактами ситуация оценивается как тяжелая», – говориться у повідомленні.

Якщо інформація Z-каналів підтвердиться, то це означатиме, що ЗСУ вже перебувають у двох селах у третьому місці прориву кордону на Курщині – Веселому та Новому Шляху.

Проривом кордону тут українська армія вийшла «за спиною» угруповання російських військ на Глушківському напрямку. Тим часом супутники NASA, які пролітали над Веселим та Новим Шляхом у суботу об 11:00 та 13:00, зафіксували пожежі у цих населених пунктах.

Артем МАЛИНОВСЬКИЙ, ДІАЛОГ, UA

Джерело: ДІАЛОГ.UA

Опубліковано у Захист і підтримка України. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.