Долучайтесь до вивчення української мови!

8 жовтня відбулося офіційне вручення сертифіката за проходження курсу з української мови від ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв».

Сертифікат за опанування української мови на рівні А2 отримав Надзвичайний і Повноважний Посол Embajada de España en Ucrania пан Рікардо Лопес-Аранда Хагу. Цей рівень показує наполегливу працю пана посла, адже до цього він не вивчав жодної зі слов’янських мов. Також це є виявом поваги до української культури та народу. Пан посол висловив вдячність за високий рівень професіоналізму викладачки курсу — кандидатки філологічних наук, доцентки Українського державного університету імені Михайла Драгоманова Оксани Калити, її індивідуальний підхід до кожного і бажання занурити їх в українську історію.

Ми вдячні студентам-дипломатам за наполегливу працю, активну залученість у вивчення української мови, прагнення краще зрозуміти культуру, історію та літературу України. Дирекція «Медіацентр» пропонує індивідуальні та групові заняття в онлайн-форматі.

Долучайтесь до вивчення української мови!

За додатковою інформацією звертайтеся до Світлани Кот, фахівчині з організації дозвілля дирекції «Медіацентр»: skt.gdip@gmail.com, тел.: +38 (067) 245-71-92 (Viber, Telegram, WhatsApp).

GDIP Media Center

Опубліковано у Анонси, оголошення, Українська мова | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.