Ухвалили важливі рішення

Сьогодні, 10 жовтня, відбулася позачергова двадцять дев’ята сесія Городнянської міської ради восьмого скликання.

Перед початком засідання голова територіальної виборчої комісії Олена Биховець представила двох нових депутатів — Катерину Горенок та Юрія Войскобойника, які приступили до виконання депутатських повноважень від “Радикальної партії Олега Ляшка” замість Олега Арендаренка та Марини Кряж, що склали повноваження на попередній сесії.

Депутати ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень старости Кузницького старостинського округу та звільнення Олександра Авраменка, так як даний старостат шляхом приєднання наразі відійшов до Хотівлянського старостинського округу, де староста – Юрій Червяк. Також про дострокове припинення повноважень старости Володимирівського старостинського округу та звільнення Наталії Григоренко, за її власним бажанням. Було затверджено нову старосту Володимирівського старостинського округу — Наталію Пильник.

На сесії було прийнято рішення щодо низки фінансових, земельних та майнових питань.
Також депутати ухвалили рішення про перейменування вулиць міста Городня: вулиця Шатили тепер буде Данила Намися, а вулиця Мирославська — Андрія Жадченка.

З рішеннями сесії можна буде ознайомитися на сайті Городнянської міської ради у відповідному розділі після їх оприлюднення згідно з регламентом.

Городнянська міська рада

Опубліковано у На Чернігівщині | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.