Як росіяни стріляють інформацією по нашій армії?

Одночасно з початком наступальної операції на Харківщині вони запускають інформаційну кампанію з дискредитації військового керівництва середнього і вищого рівня, включно з командувачами різних напрямків, родів і видів військ і Головкомом.

Росіяни так завжди робили. Але перший рік повномасштабного вторгнення наші цивільні не підключались до цього. А потім таки зірвались. І тепер росіянам легше досягати мети. 

Це насправді кампанія розрахована саме на військову аудиторію. Саме їх росіяни хочуть демотивувати і ослабити. Найпростіший шлях  – це знищити авторитет командира серед військових. 

Цивільні цього не зрозуміють. В цивільних трудових колективах авторитет керівника важливий, але не вирішальний. У військових, особливо в бойових умовах, – це основа. Тому росіяни б‘ють саме по ній. 

Їхня мета розділити військовий моноліт нашої армії на так би мовити польову ланку і умовний «генералітет». Це той самий механізм, що і колись поділ України на захід і схід або інші розриви суспільства на частини, які росіяни тут постійно реалізовували. 

Розділити нашу армію зсередини – це їхня золота мрія і їхня сильна сторона. Вони вміють нас розділяти. 

І це серйозний виклик, який – або зробить нас сильнішими, або знищить. 

Рецепт як стати сильнішими дуже простий – повне ігнорування. Не читати, не пересилати один одному, не поширювати соцмережами – просто ігнорувати. 

А військові повинні розуміти, що це інформаційна зброя, покликана знищити військо зсередини.

Ганна МАЛЯР

Опубліковано у Анонси, оголошення, Захист і підтримка України. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.