Глибоко відповідає західним цінностям / Në përputhje të thellë me vlerat perëndimore

Я мав честь приймати сьогодні в Міністерстві внутрішніх справ командувача Об’єднаними збройними силами НАТО адмірала Стюарта Б. Мунша.
 

Я подякував йому за підтримку та розбудову потенціалу, особливо після терористичної атаки, організованої та підтриманої матеріально та фінансово Сербією проти Косово 24 вересня.

Я повідомив адміралу Мюншу, що наші служби безпеки інтенсивно працюють над аналізом усіх доказів теракту, які наразі чітко свідчать про причетність Сербії та її влади до оперативної організації цього нападу.

Республіка Косово була і залишається найдемократичнішою країною на Західних Балканах, яка глибоко відповідає західним цінностям.  Співпраця між нашими органами безпеки, НАТО та нашими партнерами є тісною і завжди буде такою.

————

Kisha nderin të pres sot në Ministrinë e Punëve të Brendshme Komandantin e Komandës së Forcave të Përbashkëta Aleate të NATO-s, Admiralin Stuart B. Munsch.

E falënderova për mbështetjen dhe ngritjen e kapaciteteve veçanërisht pas sulmit terrorist të organizuar dhe mbështetur logjistikisht dhe financiarisht nga Serbia ndaj Kosovës më 24 shtator.

E njoftova Admiralin Munsch që institucionet tona të sigurisë janë duke punuar intenzivisht në analizimin e të gjitha provave të sulmit terrorist, të cilat deri më tash dëshmojnë qartë për përfshirjen e Serbisë dhe autoriteteve të saj në organizimin operacional të këtij sulmi.

Republika e Kosovës ka qenë dhe vazhdon të jetë vendi më demokratik në Ballkanin Perëndimor duke qenë thellësisht me vlerat perëndimore. Bashkëpunimi mes institucioneve tona të sigurisë, NATO-s dhe partnerëve tanë është i ngushtë dhe do të vazhdojë të jetë i tillë gjithmonë.

Джелал Свечла  / Xhelal Sveçla

Опубліковано у Новини земляцьких об'єднань за кордоном. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.