Приходьте і долучайтеся! / Ejani dhe bashkohuni!

Ну що, картини розміщені в галереї Лапідаріум! Співробітники KRCT зробили це швидко і професійно, за що їм окрема вдячність.

Виставка моїх робіт «Квіти проти війни» відкриється завтра, 20 червня, о 13:00 у Приштині. Я трохи хвилююсь, але вірю, що все пройде якнайкраще.

Це буде важливий крок солідарності Косова з Україною. Відвідувачі зможуть придбати будь-яку картину. Всі гроші від продажу підуть на підтримку українських журналістів і журналісток, які пережили полон. Зокрема, мелітопольської колеги Ірини Левченко та її чоловіка, які перебувають у російському полоні. Зараз за їх визволення бореться Національна спілка журналістів України.
——-
Epo, pikturat janë vendosur në galerinë Lapidarium! Stafi i QKRMT-së e bëri këtë shpejt dhe në mënyrë profesionale, për të cilën ata janë veçanërisht mirënjohës.

Nesër, më 20 qershor, në ora 13:00 në Prishtinë do të hapet ekspozita e veprave të mia “Lulet kundër luftës”. Jam pak i shqetësuar, por besoj se gjithçka do të shkojë mirë.

Ky do të jetë një hap i rëndësishëm në solidaritetin e Kosovës me Ukrainën. Vizitorët do të mund të blejnë çdo pikturë. Të gjitha paratë nga shitja do të shkojnë për të mbështetur gazetarët ukrainas që i mbijetuan robërisë. Në veçanti, kolegia e Melitopolit, Iryna Levchenko dhe burri i saj, të cilët janë në robërinë ruse. Tani Unioni Kombëtar i Gazetarëve të Ukrainës po lufton për çlirimin e tyre.

Людмила МАКЕЙ / Lyudmila MAKEY

Опубліковано у Захист і підтримка України | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.