Щоб бути на службі громадян країни / Të jemi në shërbim të qytetarëve të vendit

Мені дуже приємно вітати в Міністерстві внутрішніх справ Спеціального посланника Сполученого Королівства на Західних Балканах лорда Стюарта Піча.

Дуже плідна зустріч, оскільки ми говорили про безпекову ситуацію в нашій Республіці, особливо на півночі нашої країни. Підтримка Великобританією наших інституцій безпеки триває, за що я висловлюю свою глибоку вдячність лорду Пічу.

Поліція Косова, незважаючи на труднощі у виконанні своїх обов’язків, про які ми говорили з лордом Пічем, у будь-який час доступна для всіх громад по всій країні, особливо тих, які живуть на півночі нашої країни. У зв’язку з цим Сполучене Королівство висловило свою повну готовність надати підтримку у розбудові потенціалу в боротьбі з організованою злочинністю, нелегальною міграцією та розвитку громадської поліції, щоб бути якомога ближче до всіх наших громадян і бути на службі у них.
——-
Kënaqësi e veçantë të mirëpres në Ministrinë e Punëve të Brendshme të dërguarin special të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Lord Stuart Peach.

Takim shumë i frytshëm teksa biseduam për situatën e sigurisë në Republikën tonë, veçanërisht në veriun e vendit tonë. Mbështetja e Mbretërisë së Bashkuar për institucionet tona të sigurisë është e vazhdueshme me ç’rast i kam shprehur Lordit Peach mirënjohjen time të thellë.

Policia e Kosovës përkundër sfidave në detyrat e saj për të cilat biseduam me Lord Peach, në çdo kohë është në dispozicion dhe adresë e të gjitha komuniteteve në mbarë vendin, veçanërisht atyre që jetojnë në veriun e vendit tonë. Në këtë drejtim, Mbretëria e Bashkuar ka shprehur gatishmërinë e plotë për mbështetje në ngritjen e kapaciteteve në luftimin e krimit të organizuar, migrimit të paligjshëm dhe zhvillimit të policimit në komunitet në mënyrë që të jemi sa më afër dhe në shërbim të të gjithë qytetarëve tanë.

Джелал Свечла / Xhelal Sveçla

Опубліковано у Новини земляцьких об'єднань за кордоном. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.